Zwollestraat 14, 7575 EP, Oldenzaal
+31 (0)541 – 66 35 05
info@metrica.nl

Maatvoering in de bouw

Maatvoering in de bouw

Metrica kan de volledige maatvoering verzorgen voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden, zowel woningbouw als utiliteitsbouw. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren mensen de ook de taal spreken van de aannemers. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur waarmee snel en nauwkeurig kan worden gewerkt.


We verzorgen we de maatvoering van onder andere:

• Grondwerk

• Palenplan

• Fundering

• Metselwerk

• Ankers.

In overleg met de aannemer wordt vastgesteld welke punten moeten worden uitgezet en hoe de maatvoering wordt aangegeven. Door de nauwkeurige maatvoering kan de aannemer efficiënt werken met een goed eindresultaat.

Als er in of tegen een bestaand pand aan moet worden gebouwd kunnen we vooraf een inmeting uitvoeren. Door vooraf de bestaande gevellijnen kunnen in een later stadium problemen met de aansluiting of inpassing worden voorkomen. De metingen kunnen worden uitgevoerd met total station en scanner.

Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met controle metingen bij bouwwerkzaamheden zoals deformatiemetingen, het inmeten van paalmisstanden, vlakheidsmetingen het meten van verzakkingen en het plaatsen van scheurmeters.

Neem contact op