Zwollestraat 14, 7575 EP, Oldenzaal
+31 (0)541 – 66 35 05
info@metrica.nl

Kadastrale metingen

Perceel splitsen

Kadastrale werkzaamheden

Metrica is specialist in kadastrale metingen en werkzaamheden en zijn erkend bij het Kadaster. Onze metingen worden door ons verwerkt tot een volwaardig goedgekeurde meting/tekening welke afgeleverd wordt aan het Kadaster.

Van het inmeten van percelen tot aan grensreconstructie; de gecertificeerde landmeters van Metrica zorgen dat alle kadastrale werkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Het is in veel gevallen voordeliger om de kadastrale werkzaamheden door Metrica te laten uitvoeren.


Metingen en werkzaamheden Kadaster:
• Grensreconstructie • Splitsing met voorlopige kadastrale grenzen • Splitsing met definitieve grenzen • Grenzen uitzetten. Voor grensreconstructie vragen wij originele veldwerken (tekeningen) bij het kadaster op, waarna we de perceelgrens ter plaatse kunnen uitzetten. Bij voorlopige en definitieve grenzen zorgt Metrica voor een nieuwe registratie in het kadastersysteem. Ook kunnen we u antwoord geven of er een recht van hypotheek of erfdienstbaarheden op het perceel rust.


Kadastrale werkzaamheden realiseren op maat

De complete begeleiding en uitvoering van alle kadastrale werkzaamheden en metingen kunt u volledig uitbesteden aan Metrica. Wij geven u advies over de kadastrale werkzaamheden en zorgen voor de juiste landmeetkundige documenten. Onze jarenlange ervaring, nieuwste instrumentarium en maatwerk zorgen ervoor dat wij dé partner zijn voor al uw kadastrale metingen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Frielink.Neem contact op